Kommer jag _nångång_ att kunna unna mig?

Hello!

Jag hade inte hjärta att väcka Malcolm imorse så han fick sova tills han vaknade av sig självt, vilket var vid 07:45. Så skönt för honom att få sova ordentligt, han är ju så morgonpigg annars..uppe rätt så tidigt ivf. Sen på Pappavecka så lämnas han på Förskolan klockan 06. Men jobba måste ju den som kan så jag säger ingenting om det. Men.. nu sov ju inte Malcolm Förskolan vilket inte var så konstigt. Men han blir så lagom rolig på e.m/kväll då 😬 

Vi var ivf till Coop efter Förskolan. Jag bad Mamma köpa diskmaskinstabletter till mig, jag tror att jag har 1 kvar. Hur som så var hon snäll som hjälpte mig med det 🙏🏻 Jag fick lite smått & gott oxå. Tackitack! ❤️ Alltså typ 100 spänn för diskmaskinstabletter, fo’ real? 😓 Det är ju rena rama rånet! Jag tycker ivf att det är dyrt men och andra sidan så räcker dom ju ganska så länge. Styckpriset kanske inte är så farligt, jag vet inte. En tråkig utgift hur som.

Det plingade på dörren här på kvällen. Han frågade om han störde & det sa jag givetvis att han gjorde. Marcus hette han. Han frågade om han fick berätta en sak, och det fick han givetvis inte. Sen fick jag panik! Tänkte gud, tänk om nån har dött! Ringde Någon direkt men han sa att då kommer ju Polisen. Det har han ju rätt i, jag fick bara panik. Undrar vad fan han var ifrån? Han sa aldrig det. Han kändes inte som en privatperson ivf. Det var något med honom, jag vet inte.. Jehovas kanske? Jag frågade på FB om någon annan här i området fått besök av honom, men jag fick inget svar på det så jag vet inte. Alltså han var helskum! Han var märklig! Creepy, verkligen. 

Jag behöver en ny hårinpackning. Jag vet inte om man ska köpa från Frisören? Jo egentligen men jag har inte råd. Förr använde jag kokosolja men det var delade meningar om det var bra eller inte. Som det kändes så kändes det jättebra på mig ivf. Men det var visst nåt som inte skulle vara bra med det så jag vet inte. En burk kokosolja kostar en hundring men den räcker i en evighet! Man kan ta bort sminket med den med mera. Det var inte heller bra det heller, men. Det fungerade ivf väldigt bra, effektivt alltså. Har ni någon hårinpackning som ni rekommenderar? Jag är snål, men är beredd att lägga en liten slant på hårinpackning, eftersom att den ska fungera! Sen behöver jag köpa vanligt schampo & balsam. Det var bara som så att jag köpte en duschgel för män som är schampo, duschtvål och för ansiktet. Jag gillade doften, det var den. Sen är det smidigt som fan för på barnveckan kan jag duscha på två röda. Effektivt! Men strävt hår 😅 Jag ska köpa schampo & balsam åt mig på min barnfria vecka, det spelar mindre roll vad jag lägger pengarna på då. Visst jag fyller upp frysen med dom pengarna, men ändå. Schampo & balsam blir det nästa vecka. Jag brukar köpa det på Netto dom har Urtekrams; kokosnöt 😍 Om jag inte missminner mig. Jag vet inte om det finns kvar för nu innan denna shower for men så hade jag Garniers; kokosnöt. Yes jag älskar kokosnöt 😍 Har det som body butter oxå, och parfym. 

Ja men kommer jag någonsin ha råd att unna mig? Jag tror inte det. Nix, inte när jag flyttar & går ner i hyra heller. Då sänks bara bostadsbidraget så det blir hugget som stucket. Jag klarar mig på min veckopeng. Men jag kan inte unna mig någonting, och jag kan inte hitta på något med barnen. Bio? Det är bara att glömma. "Det finns gratisaktiviteter.." Ja men man kanske vill ha kul, inte tråkigt. Men vet ni helt awesome gratisaktiviteter här i E-town så blir jag himla glad om ni droppar, tack! 🙂 Lilla Stadsmuseet går väl rätt bort tror jag. Nej men jag pratar om att unna sig, det väldigt många gör. Jag vet inte om jag nånsin kommer kunna göra det igen. Jag är inte arbetsför, ivf inte just nu. Jag måste be Mamma om jag behöver något extra eller oväntat. Det är inte skitlätt. Jag kan inte gå ut & äta med barnen. Jag kan inte ens ta dom till Donkan, glöm det. Jag kan inte köpa någon leksak som dom vill ha. Jag kan inte unna oss någonting. Jag pratar om sånt som man väldigt gärna, nån gång ivf, vill kunna göra. Sparar pengar från min barnlediga veckopenga gör jag redan, det går till bättre & godare mat. Alltså inte makaroner och köttbullar/falukorv 3-4 dagar i veckan. Utan god mat liksom. 

Mamma köpte snickers bites till mig. Satan vad gott! Jag uppskattar sånt här  himla mycket, jag har ju inte råd själv. Gud vad man uppskattar exempelvis en god fika då. Jag vet gånger då E har haft med sig exempelvis Delicato; chokladbollar 🤤 Alltså gud! Man kommer ju till himlen. En god fika som man själv inte har råd med.  himla tacksam! 🙏🏻 Man verkligen njuter 🤤 These little things.. ❤️

Malcolm sover, och jag ska krypa ner bredvid honom ❤️

Vi får se om vi hinner ses tidigt imorgon ✊🏻

Kommentera här: