Tuna Park

Hej!

Jag får inte ihop den här dagen riktigt, minnet sviker. Men jag minns att jag har lagat mat 🌶🍗 Jag stekte champinjoner & körsbärstomater, innan jag hällde över grädde & slängde i en svampbuljong. Jag är som tokig i både champinjoner & tomater, så man får passa på; Malcolm tycker inte om champinjoner. Någon gör inte heller det så det blev ju inte att man gjorde det så ofta förut. Men nu blir det en hel del 😎 

Jag har pratat i telefon med N. Det har vi gjort hela dagen, till & från. Jag hatar att prata i telefon, verkligen hatar. Men under alla år, så har jag alltid haft lätt att prata med honom. Vi pratar timme, efter timme 📱 

Det är väl det jag minns 💭

Sen minns jag att jag sen e.m tog bussen ner på stan, bytte buss mot Tuna Park 💸 Jag var på väg flera gånger, men det slutade varje gång med att jag tog av mig skorna och stannade hemma. Jag är en hemmakatt! Men jag fick peppa mig själv tills jag fan kom iväg! Men till sist så.. 

Jag strosade runt där inne, var inne på Glitter, och på H&M, för att  sen besöka Glitter igen.  Jag hittade ingenting alls på H&M. Men det här hittade jag på Glitter:

(null)
Tycks? 🙂

Jag har en rosa snusnäsduk hemma, en. Dom är himla snygga tycker jag 😍 Dom har jag alltid användt egentligen. Sjukt snygga ju! På bilden ser ni 2 snusnäsdukar, och 2 hårband. 

Kommentera här: