Jag har blivit blåst på 400 kr

Hej!
 
Jag hade samtal igår med Avdelningsläkaren. Bad om att få bli utskriven, and here I am.. :D Jag minns inte vad klockan var när jag kom hem igår men det var på eftermiddagen. Kattfan anföll mig oxå, skitkatt. Varför gjorde den så ens? Haha! Den har aldrig anfallit mig förut.. Men den kommer från dåliga förhållanden sen innan. Nej, det är inte min katt. Det är synd om katten ju :( Vi är hur som kompisar igen <3 Men hen får komma och hämta katten fortast möjligast, jag ska inte ha katt. Jag vill inte ha några djur öht. Jag har sagt till personen att både alla tillhörigheter och katt ska vara borta den 1:a Maj. Det är imorgon. Det kommer ju hen att skita i, men jag har lite trådar att dra i. 
 
Hur som så hade jag Läkarbesök igår, och jag bad om att bli utskriven. Jag satt och grät [och skratta] om vartannat under samtalet. Rätt personer på rätt plats om man säger så. Bara för att nämna en grej så råkade jag och Personalen gå för långt i korridoren när vi skulle in till Läkarsamtalet.
 
Läkaren: -Vart ska ni..?
 
Personalen: -Vi ska följa med grabbarna in i omklädningsrummet..
 
Hahaha! Jag dör! :D
 
Ja men jag grät, bad om att han skulle låsa ut mig. Jag tror egentligen att han inte ville släppa hem mig riktigt än, för han sa flera gånger att jag kunde stanna några dagar till. Men jag är "Frivilligt" inlagd, så.. Jag hamnade under LPT sist om det var förra, eller förr-förra gången som jag blev inlagd. Men om jag kan så lägger jag alltid in mig "frivilligt". Jag har barn, jag måste ha snygga papper. Sen torskar man på cannabis.. :P Ja, benzo har jag på recept så eat my shorts. Han släpper mig ivf, det tackar jag så mycket för <3 Jag gråter. Jag har separationsångest över endel av Personalstyrkan. Vill hem, men vill inte säga "hej då". Sen dessa som inte jobbade atm, som jag inte ens kan ge en kram och faktiskt kunna säga "hej då" till. Det var Avdelningsläkarens sista vecka på Avdelningen oxå, så därför grät jag oxå. Gav han en kram och bara grät. Men han kommer till Öppenvården och där kommer han att passa så himla bra! Jag hoppas ju att jag kommer att få han som Överläkare när min går 100% i pension. Men med min tur så får jag väl I, haha! >_< Helvete! En intox hos henne och förtroendet  är i botten, jag har mycket att jobba på så att säga. 
 
Det är en ur Personalstyrkan som jag kommer att sakna extra mycket. Men Personalen som var med mig in till Avdelningsläkaren ordnade det som så att hon messade hen, så hen kommer att ringa mig under dagen idag. Sen kommer den här Personalen som var med på Läkarsamtalet att ringa mig imorgon. Jag kommer att vara ärlig, jag är alltid ärlig när det kommer till Vården. Ja men vadå, annars får jag ju inte rätt hjälp. Det kommer mera om det lite längre ner oxå..
 
Avdelningsläkaren skrattade så att han nästan grät igår, pga min ärlighet.
 
Läkaren: -Kommer du att röka cannabis?
 
Jag: -Om inte mina mediciner hjälper mig så ja, då kommer jag att röka cannabis. 
 
Läkaren: -Kommer du att vara självdestruktiv?
 
Jag: -Ja.
 
Läkaren: -Kan jag få din katt? <3_^
 
Jag: -Nej [det var innan den anföll mig].
 
Jag blir ju anmäld till Socialtjänsten eftersom att jag brukar cannabis. Jag kommer att vara lika ärlig där: -Får jag inte mediciner som hjälper mig, så kommer jag att röka cannabis. Vafan ska jag ljuga för? Den ända jag ljuger för i slutänden är ju mig själv. Det finns ju idioter, så jag känner ett stort behov av att förtydliga att jag inte röker en spliff när jag har barnen. Så, då var det skrivet.
 
Jag blev blåst på pengar igår: 400 kr. Om ni bara kunde förstå hur arg jag är! Jag tänker inte skriva för mycket, jag tänker inte göra det. Men jag har känt den här personen sen jag var 18 år, jag är 35 år idag. Jag kan skriva hur mycket som helst, om hur mycket som jag har ställt upp på den här personen off and on, under alla dessa år. Men jag tänker inte göra det, för ni ska inte veta vem det är. För att ni anmäler. Det är ni som bestämmer hur mycket jag lämnar ut i min blogg, vi vet att så är det. Men om vi ska se det hela med lite humor, så råkade personen ringa upp mig i fickan. Då hör jag personens partner.. Ni vet den arga svensken, som är så arg så att det svämmar över, eller hur? Hen ba': "Neeej.. Neeej nu.. Nu är måttet rågat!" Då vet man att då är det fara och färde. Nu är svensken arg. Men då kommer dom här uttrycken, och förstör allt. "Nu är måttet rågat!", "Nej nu är det kokta fläsket stekt!". Tänk som Muslim ba': jag skiter i om den så är grillad, hah. Eller "Nej nu har du skitit i det blå skåpet!" Nej det har jag inte alls det, fan vad äckligt vem fan gör sånt? Nångång så måste det ju ha hänt att någon har skitit i det blå skåpet och blivit påkommen. Men det var fan inte jag. Han som stängde skåpet och allting. Men hen drog ju den värsta av dom alla: "Neeej nu.. Nu är måttet rågat!" Och det kan jag förklara för er, att det uttrycket, det är exempelvis om du har ett decillitermått och det är liksom rågat så att det rinner lite över kanten.. Den arga svensken. 
 
Jag har blivit blåst på 400 kr, så jag ska göra sånt HORHUS nu. 
 
/Obscene