Till min Litium-Sköterska 13:30

Hej!
 
Malcolm har tjorvat inatt & han har tjorvat på morgonen. Men efter mamma-mys så hamnade han rätt i humör igen <3 Så morgonen blev jättebra..till sist :P Fin han är, har ni tänkt på det nångång? :D 
 
Idag ska jag ner till Psykiatrin för att träffa min Litium-Sköterska klockan 13:30. Vi har samtal sen delar hon mina mediciner för en vecka :) 
 
På fredag ska jag till min Psykolog hos Psykiatrin angående den här utredningen som jag ska få göra. Sen hur allt står till i hjärnan liksom. Jag vet ju själv att det är något galet, men jag vet ju oxå själv att; det har inte alltid varit såhär.. Det är mina skov + mina mediciner som förstör min hjärna. För jag har inte alltid varit såhär. Hur som så är det otroligt viktigt för mig att få någon ordning på det här, så att jag kan få rätt hjälp. Om jag inte missminner mig så ska vi börja med att min Psykolog intervjuar mig. Hur lätt blir det, när man inte minns någonting? För jag minns verkligen ingenting! Det kommer att bli väldigt intressant.. Tycker ni inte? Men det har inte alltid varit så här så det är mina skov och mina mediciner som på ett alldeles utmärkt sätt..har förstört min hjärna. Och dom gör det bara mer & mer..under hela tiden som jag faktiskt måste äta dessa mediciner..för att inte tala om dessa skov. Jag hoppas att hon har hunnit prata med någon av mina anhöriga. Men jag tror inte det? Jag vet inte, men jag har inte hört någonting om det. Jag ser fram emot den här fredagen, ser fram emot att utredningen börjar. Det var inga direkta väntetider för mig, vi kör igång direkt :) Skönt, hoppas på att utredningen går relativt fort oxå.
 
Jag köpte ju ny foundation, puder och serum här om dagen. Jag skriver härom dagen när jag inte minns vilken dag det var. Det kan ju ha varit igår. Men.. Synd att jag inte har ett enda kort på hur det blev! Jag blev ivf jättenöjd :D Jag får försöka att komma ihåg att ta kort och lägga upp i bloggen nästa gång jag sminkar mig, se vad ni tycker.. Säljaren inne på Kicks: jag är glad att jag inte gick på hennes linje där när det kom till nyans.. Jag vill sminka mig idag, men vet inte om jag orkar..jag tänkte ivf som prio 1, sova en timma innan jag ska iväg.
 
Annars idag? Vi får se vad Malcolm vill göra efter Förskolan. Han har redan bestämt maten ivf: plättar. Så plättar it is! :) 
 
Jag är så trött så jag måste krypa ner..