Fortfarande LPT

Hej!

Som igår så tänkte jag blogga imorse. Men det var typ högsta volym på tv:n så min hjärna höll på att sprängas 🤯 Oxå som igår; så fort jag sätter/lägger mig i min säng så somnar jag. Jag är lika trött idag som igår. Men jag fick en förklaring på det idag: 

Vid akuta maniska skov så höjer vi upp Litium-värdet till över 1, vilket gör dig trött & din hjärna får varva ner

Normalt så ska mitt Litiumvärde ligga på nånstans mellan 0.5-0.7. Nu ligger mitt Litiumvärde på 1.4. Så nu tjatar Personalen på mig att jag måste dricka mycket vatten så att jag kissar ut salterna så att dom inte slår ut mina njurar. Det var dom som satte mig i den här sitsen! Nu kan ju inte Personalen dricka & kissa åt mig, men ville bara ha det sagt. Dom gjorde så för att jag har vägrat nevroleptika som: Zyprexa/Olanzapine, även vägrat Theralendroppar.

Jag fick träffa Läkaren idag igen. Jag måste träffa Läkaren varje dag, det är osoft. Jag låg i sängen & hade nästan somnat när Personalen kom & sa till att jag måste in på Läkarsamtal. Vafan, igen?! Ja, varje dag. Jag är fortfarande under LPT - Lagen om psykiatrisk tvångsvård.  Jag kräks på det här! 🤮 Läkaren sa idag: -Tar du inte dina mediciner då blir det injektion! 😡 Ah ni har sagt det i en vecka nu mannen. 

Läkaren satte in en till medicin. Minns inte vafan den hette men det kan ha varit Valproat? Valproat är det verksamma ämnet i Orfiril, Absenor & Ergenyl. Absenor är runda & Ergenyl är avlånga. Men Ergenyl finns i flytande form oxå.

Jag har haft besök idag ❤️ Jag blev jätteglad!   😄 Jag får fortfarande inte gå ut, det är "ej ut" på mig. Får inte ens gå till kiosken på sjukhusområdet. Men dom låter mig ta emot besök. Alltså dom låter mig vara ensam med mitt besök i Slussen 😉 Ah alltså jag får inte gå ut för dom tror att jag ska knulla ihjäl mig. 

Jag har en vän som är påväg upp. Jag har tjatat på han i 2-3 dagar, äntligen åker han upp! Tyvärr så lär vi inte hamna på samma avdelning 😞 Det hade varit  mys! Pussar, kramar, mys & pilla håret. Om tillfälle ges.. Men huvudsaken att han åker upp, han behöver det. Jag vet inte om jag skrev tidigare att jag har en som väntar på mig på utsidan? Det är han ivf.

Klockan är 19:18, jag är trött. Jag ska lägga mig ner en stund. Måste orka fightas om mina mediciner som ska tas klockan 20. Eller inte tas 😉
1 Anonym:

skriven

Hej Petra hur är det? Blir alltid lite halvt orolig när du inte uppdaterar på länge ☺️

Svar: Hej! Tack snälla rara för din omtanke, jag mår..sådär. Jag har en tuff dag idag men jag lever, är fortfarande på Avdelningen. Jag ska försöka uppdatera bloggen oftare, ska försöka uppdatera redan ikväll 🙂 Tackitack ❤️
Obscene

Kommentera här: