Orosanmälan

Hej!
 
Det har ekat tomt i bloggen, igen. För att jag har en sån fruktansvärd ångest. Med sömnen är det bättre, men just ångesten. Hur jag hanterar ångesten? Jag dricker & shoppar. Det här med min ångest har gått alldeles för långt. Min Godman har gjort en anmälan på mig angående min shopping. Ja, vad ska hon göra då? Nej, det är inte som att jag är glad, men man måste börja ta tag i problemet nånstans. Jag blir inte förvånad om en Förvaltare är i sikte, usch! Men sömnen är bättre. Till morgonen så äter jag:
 
Abilify
Levaxin
Lithionit
Risperidon
 
Till kvällen:
 
Lithionit
Melatonon
Propavan
 
Till natten:
 
Zopiklon  
 
Risperidon & dubbel dos av Zopiklon är nya. Jag har ätit Zopiklon i många år men inte i dubbel dos och tillsammans med dessa andra. Jag åt Quetapin oxå men den tog dom bort, för att den fungerade inte. Men det är väl som vanligt när det kommer till mig; ingenting fungerar. Jag vet inte vad jag ska göra, vad gör man när ingenting fungerar? Hur dämpar jag min ångest utan att vara självdestruktiv? Jag har tagit lån, eller försökt. Det har inte gått igenom, tack & lov. Vad har jag mera gjort? Jag har egentligen inte druckit, inte .. Men när dom frågar vart mina pengar har tagit vägen, så har jag inget bra svar, så jag svarar att jag har druckit. Det blir enklast så. Det gör att jag slipper tänka. Alkoholen är inte min grej, egentligen.     
 
Det är så mycket som jag egentligen kunde skriva ut, men jag får inte. Det som hänger över mig nu, är all shopping, + orosanmälan. Vi får väl se vad det här tar för vändning.
 
Jag kan inte ta hand om barnen nu, när jag inte ens kan ta hand om mig själv.
 
Jag ska tvätta & städa nu, sen ska jag ta en dusch.