Back in the Studio

Hej!
 
Jag sov på e.m kväll igår så det blev sent i säng + att jag pratade med R i telefon in på natten *mysigt* Jag vaknade iofs 06:30-07:00 och R vaknade nu här han med :) Jag älskar hans "sällskap" <3 
 
Jag hade Läkarbesök igår, med min Överläkare. Det gick väl bra. Hon var överens med mig om Förvaltarskap, jag är dock ambivalent. Eller.. Jag vet skillnaden på vill & behöver. Intyget är skrivet ivf.. Hon höjde även min Risperidol som jag ska äta om kvällen. Dels mot ångest, men främst mot mani.. Hon måste höja den nästa vecka igen, man kan liksom inte bara smacka på. Känner mig ambivalent till att min mani ska väck. Bleh. Jag har ju så roligt! :D Men konsekvenserna.. Förässten så har jag så svårt att svälja tabletter sedan min senaste intox. Det var över 100 tabletter som åkte rakt ner i gapet, så nu har jag fått så svårt att svälja tabletter. Jag mår illa liksom. Jag får köpa en medicinkross, men då måste jag kolla upp vilka mediciner som man får krossa, och inte. Jag har ju en näve tabletter om dagen, och jag måste ta mediciner klockan 08, 14, 20 & 23. Jag hatar det! >_< Haha! Min Överläkare frågade om jag hade "rökt på". Det hade jag givetvis inte, men jag hade tagit ångestdämpande/lugnande som jag har fått av dom! Senare under dagen så tog jag en selfie, och jag förstår helt och fullt varför hon ställde frågan >_< Bilden slänger jag upp senare i inlägget. Men just att damen på minst 67 år uttrycker sig som så: "rökt på" Jag hade väl mer förväntat mig: "har du brukat cannabis?" Hur som så hade jag tagit receptbelagd medicin, ingenting annat!
 
Jag var och tatuerade mig igår, jag fyllde i stjärnorna i ansiktet <3 Jag är så nöjd! :) Jag kommer att lägga upp bilder i det här inlägget, som sammanfattar flera saker. Stjärnorna kanske inte är jättetydliga på den ena bilden, men man ser skillnaden. Jag måste boka ny tid för tatuering, ansiktet är inte färdigt än. Men för att kunna göra det så måste jag ha pengar. Jag har inga pengar för att..
 
..för att jag beställer saker. Jag beställer saker hela tiden! >_< Jag kanske behöver komma ner från den här manin, ändå. Men det känns som att allt redan är för sent, och då tänker jag: "fuck it!" Häromdagen så beställde jag febernedsättande till barnen. Det är faktiskt ett måste att ha hemma:
 
Nurofen, det ända smärtlindrande/febernedsättande som mina barn tar. Så denna kan jag rekommendera om era barn har svårt för exempelvis Alvedon. Nurofen:en är med apelsinsmak. Eventuellt att det finns flera smaker, men denna har jag alltid kört på, och den fungerar bra :) Jag fick denna levererad till dörren 07 imorse, beställd på Apotea.
 
Vad har jag beställt mer? Herregud! Jag har beställt från CDON & från Lyko. Från Lyko så beställde jag en färgbomb:
 
 
En mörkbrun färgbomb som jag faktiskt inte vet om den fäster på mitt hår. Det stod att den fäster på färgat hår. Jag har inte färgat mitt hår.. Jag är ju cendré i färgen och jag gillar det inte, så jag tänkte att en hårinpackning med mörkbruna färgpigment kunde hjälpa mig. Vi får se. Denna sliter ju inte på håret heller.. Nackdelen är att denna kommer hem till min Godman, så jag kommer att bli lynchad -.- Har du provat att använda en färgbomb på icke-färgat hår, med goda resultat? 
 
Från CDON beställde jag:
 
Jag var ute efter en vanlig krustång, hittade denna. Jag gillar inte att man byter ut plattorna beroende på hur man vill ha "kruset" eller lockarna. Inbillar mig att den inte får upp tillräckligt hög värme, men jag kan ha fel. E brukar krusa håret ibland och jag tycker att det ser så gulligt ut, så jag vill oxå ha en krustång :) Känner på mig att just denna är skit, men men.. Den är av märket Babyliss och jag har alltid varit nöjd med Babyliss, om vi räknar bort hårtrimmern som var i märket Babyliss, den var verkligen kass! >_< 
 
Plattång: en Ga.Ma Urban Rainbow. Någon av mina läsare som har efarenhet av denna? :) Jag har ju en plattång, men värmeplattorna är förstörda. Jag har en Jaguar som är köpt på Salong. Men som sagt, värmeplattorna är förstörda. Dels så är den gammal, dels då har jag glömt den på för länge. En gång när jag var på jobbet så fick jag bara en sån där "flash": har jag dragit ut sladden? o_O Så jag bad min dåvarande Granne gå in och titta.. Jag hade inte dragit ut sladden. Vilken katastrof det hade kunnat bli! >_< Apropå det: jag bör nog köpa en timer. Denna plattång kan man använda både till att platta & locka håret. Det är ett måste för mig :) 
 
 
Moroccanoil, detta är verkligen ett 'must have'. Jag fick denna i present av Malcolms pappa en gång, och jag verkligen älskar den! Det är alltså en reparerande hårolja, som doftar gott! <3 I love it! Läste igår att den även är värmeskyddande, så det passar ju perfekt nu när jag beställt både krus/locktänger och plattång.
 
 
Jag beställde en ny mascara oxå. Jag vet att det inte var längesen som jag beställde en mascara, men borsthuvudet var värdelöst! Jag har ju fått gjort så att jag har doppat ett borsthuvud från en mascara som är slut, i den "nya". Men det borsthuvudet är oxå värdelöst, så.. Alltså borsthuvudet var bara näst intill som en oval spole, inga "fransar" på. Egentligen så använder jag bara Loréal Mascara Wings, men den verkar vara svår att få tag på, på nätet. Finns alldeles säkert i fysisk butik. Jag vet att jag har haft den här som jag har beställt nu, någon gång. Jag har för mig att jag var nöjd.. Men den ligger högre i pris. Nu hade dom någon drive på den här. Så jag testar, igen. 
 
Jag har ju sagt det hela tiden, att jag ska inte förstöra mitt hår nu när jag sparar ut håret igen, från att vara hyvlad. Men kom igen, har ni sett hur jag ser ut i håret? Haha! :D Nånting måste göras. Därför jag beställde Moroccanoil oxå, den gör underverk. Jag behöver gå till Frissan, men det kan man ju glömma med min ekonomi. Tänk om man kunde ta Frissan på faktura :P Jag har ju inte mera pengar för det, men jag hade kunnat maxa min mani till fullo :P 
 
Vi får väl sa vad jag får för leverans från CDON. Sist när jag beställde den värdelösa mascaran + nya Converse, så skickade dom aldrig skorna. Vafan gjorde dom inte det för? Dom är retarderade! Det kanske bara är mascaran som kommer den här gången oxå.. Då blir jag fan lack! Jag har för mig att CDON är rätt snabba med leverans oxå, så jag blir snart varse vad jag får för produkter, och inte. 
 
Vet ni vad jag fick för något i min brevlåda igår? En 200 gr Marabou Schweizernöt <3 Hur snällt var inte det då? :D Nackdelen: jag smällde i mig hela under dagen/kvällen igår. Tror ni att jag har ångest idag eller? :( Jag kommer att gå upp i vikt! Jag vet inte vad jag ska göra.. 
 
Jag har inte visat bild på mina svarta hängselbyxor:
 
Vad tycker ni? Jag tycker att dom är as-nice :) 
 
Pappa har varit på min om att äta frukost den senaste tiden. Nu har han även börjat med att jag ska äta mat. Men nu har jag smällt i mig en 200 gr chokladkaka så nu får vi ta och chilla lite. Jag har suktat efter choklad så jävla länge så jag satte verkligen i mig hela mellan kanske klockan 14-02. Jag är så tacksam över att jag fick choklad, jag älskar choklad! <3 Men ångesten efteråt, det är den.. 
 
 
När jag ser den här bilden från igår.. Då förstår jag verkligen varför min Överläkare trodde att jag hade rökt på, haha! >_< Det hade jag verkligen inte gjort, men kolla mina ögon o_O Bensodiazepiner. Här ser ni oxå lite utav stjärnorna som är ny-ifyllda. Vad tycker ni? :) Jag har en annan bild men den blev sämre, jag vet inte varför, men:
 
 
En kompis frågade mig om jag hade fått stryk angående denna bilden, men nej! Ser ni den röda stjärnan som sitter precis vid, och lite innanför hårfästet? Tatueraren fick raka bort lite hår där >_< Sen råkade han peta mig i ögat + att han smetade ut sminket när han tvättade rent före & efter, haha! :P Just ja! Det är lite tatueringsfärg kvar lite här och där oxå, haha! Jag har jordens bästa tatuerare och jag är nöjd! <3 Men denna bilden la jag mest upp, inte den bästa hår-bilden men, för att ni ska få ett litet hum om hur mycket hår som jag har fått :) Vad tror ni om Maria Nilas färgbomb på mitt hår?
1 Anonym:

skriven

Många frisörer erbjuder klarna via bokadirekt 😊

Svar: Vaa? Det måste jag kolla upp 😂
Obscene

2 Anonym:

skriven

Ja, kolla på bokadirekt.se ❤️

Svar: Det finns bara i Stockholm, Göteborg & Malmö ❤️
Obscene

3 Anonym:

skriven

Nej sök på frisör och skriv Eskilstuna 😍studio mam har tex det 😊

Svar: Tack, jag ska kolla upp det <3
Obscene

Kommentera här: