Jag har bråk i kroppen!

Hej!
 
Jag somnade rätt sent igår, och vaknade strax efter 04. Det känns som att jag har sovit på tok för lite, men det får gå. Jag kan ju alltid lägga mig 1 timma på dagen. Kaffet är hur som urdrucket, det smakar som bäst på morgonen :) B är vaken & jag bara älskar hennes sällskap <3 Hon får mig att må bra, hur pissigt jag än mår. Att skriva några rader till henne gör mig alltid glad :)
 
Jag tog golven om det var igår, eller i förrgår. Jag ska tvätta idag och ta badrummet. Golven kör jag igenom en gång till tror jag innan min dejt kommer. Han skulle komma senast imorgon, en pengafråga. Om han kommer.. Han börjar nog få lite kalla fötter, för att jag fuckar upp. Jag gör det hela tiden. Jag känner att jag har bråk i kroppen. Får ni oxå så ibland? Det liksom bråkas i knopp & kropp, och det måste ut! Jag tar alltid ut det på den som jag är trygg med. Det råkar bli han. Han hatar drama & jag är drama personifierad. Jag saknar & längtar efter honom så himla mycket. Jag kan inte hantera känslorna riktigt så det omvandlas till bråk i mig istället. Jag hoppas att han kommer, trots mina moodswings. Jag längtar efter honom, och jag behöver honom <3
 
Min jävla iPad lever sitt eget liv.. Jag fabrikåterställde den och nu kommer jag knappt in i den. Navigeras liksom inte rätt när jag trycker på "hemknappen", kommer bara till "Siri". Det är något så sjukt störande! Sen kommer inte mina mess fram på iPaden heller, bara "Messenger". Jag har satt den på ljudlöst, men tror ni inte att det plingar i den hela tiden? "Messenger".. Gud så det stör mig! Jag tror jag ska fabrikåterställa den idag igen, prova. Men mina lösenord strular alltid. Det ända lösenordet som fungerar som det ska är till Facebook. Annars står det alltid att jag har angett fel lösenord >_< Jag har dessutom skrivit upp alla mina lösenord så det ska fungera! Ja, den är uppdaterad, senast igår. Jag ska nog fabriksåterställa den nu på en gång. Sen står det att den heter R******* iPad. Det är fan min iPad! Nu funkade lösenordet för att fabriksåterställa den ivf. Ni får hålla en tumme för mig, för att jag får den att fungera som den ska. Den är bara ungefär 1 år gammal + att den knappt är använd. Så jag förstår inte detta luderbeteénde som den håller på med! 
 
Klockan är 06:29 och nu börjar folk att vakna på Facebook, härligt! :) 
 
Dagens? Jag tänkte tvätta & städa idag, det blev inget tvättande igår. Men det jobbet tar ingen ifrån mig är jag rädd ;) Somna om ska jag göra oxå *skönt* Eventuellt att jag går liveFacebook oxå. Jag tycker att det är himla roligt att live:a :) Brukar du gå live? 
 
Om nu min dejt kommer öht, så kan han komma redan idag. Han får pengar på fredag, men hans kompis sa att han får idag. Så vi får se.. Men min magkänsla säger mig att han inte kommer alls. Jag är för svår att hantera, för komplicerad. Jag har full förståelse för det. Det krävs lite balls för att haffa nån som mig ;)
 
Jag har beställt mera saker. Det här tar aldrig slut. Jag får panik eftersom att jag ska få en Förvaltare, så jag liksom shoppar i förebyggande syfte o_O Jag vet att jag är kass! Jag beställde:
 
 
 
 
 Garnier Micellar Cleansing Water; jag älskar denna! <3 Det är en väldigt effektiv sminkborttagning :) Den bästa som jag har provat. Räcker i en evighet oxå. Vad nice att man inte ens har råd med bomullsrondeller ^^
 
Sen beställde jag ett plånboksfodral till min Huawei P30 PRO:
 
 
Jag älskar den gråa färgen, samtidigt känner jag lite: neah inför den. Men den fanns inte i svart. Jag tror att bakstycket är magnet, så att man liksom sätter fast den magnetiskt inuti fodralet, om jag inte missminner mig. Undrar dock egentligen hur mycket man kan fylla fodralet och att det fortfarande ska gå att stänga.. Pengar har jag ju inga så jag behöver ju inte oroa mig över att det ska ta plats :P Men det ser ju bra ut på bild. Egentligen skulle jag beställa en ny dagkräm, men det blev ett plånboksfodral. Snopet!
1 Erika:

skriven

Jag har det skalet till min p20!
Det är väldigt klumpigt. Jag har oftast den i bara själva magnetskalet. Och den är typ grön irl istället för grå 😒

Svar: Men nej! Säg inte så! 😭
Obscene

Kommentera här: